We houden van wat er aan een tafel in een restaurant kan gebeuren.

Ons verhaal

We houden van wat er aan een tafel in een restaurant kan gebeuren. En sinds 1998 zijn we toegewijd om die ervaring te versterken. Van het helpen bloeien van restaurants van alle groottes tot gasten in staat stellen om de perfecte tafel te vinden en te boeken. Ons verhaal is er een van menselijke verbintenis, zowel tussen gasten en restaurants als tussen restaurants en hun gemeenschappen.

Op dit moment groeien we wereldwijd als nooit tevoren en blijven we het gesprek leiden in zowel de technische als de restaurantruimtes met producten die anticiperen op de steeds veranderende behoeften van zowel restaurants als gasten.

Met onze passie voor gastvrijheid zijn we trots op het samenbrengen van mensen en de restaurants waar ze van houden op de momenten die er toe doen. Pak een stoel en kom erbij.

Met trots steunen wij de campagne No Kid Hungry van Share Our Strength. Samen is het ons doel om ervoor te zorgen dat alle Amerikaanse kinderen elke dag het gezonde voedsel krijgen dat ze nodig hebben om te leven en te groeien.

Teruggeven 

Locaties

Ons groeiende aantal internationale teams en kantoren helpt bij het verbinden van restaurants en gasten met hun gemeenschappen over de hele wereld.

Word lid van het team

Wilt u een plaats aan onze tafel? Als u slim, creatief en enthousiast bent over het ontwikkelen van innovatieve technologie die de manier waarop mensen uit eten gaan kan veranderen, dan willen we u graag ontmoeten.

Carrières bij OpenTable