Enable JavaScript to run this app.
Naar hoofdinhoud gaan
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Nederland
  3. Maastricht

Restaurants in Maastricht

Gratis reserveren

Vier Kerstmis

Alle weergeven

Nu beschikbaar voor diner

Alle weergeven

Trakteer uw smaakpapillen: ontdek restaurants in Maastricht

Dinerkeuzewinnaars: null

De beste restaurants in Maastricht op basis van duizenden recensies door OpenTable-leden
De beste restaurants in Maastricht op basis van duizenden recensies door OpenTable-leden
Een foto van restaurant Harry's Maastricht
4.6
Buitengewoon(1733)
€€€
• Internationaal • Maastricht
Vandaag 22 keer gereserveerd
Harry’s is een internationale brasserie in Wyck, Maastricht die zeven dagen per week geopend is voor ontbijt, lunch en diner. Op het menu staan verse, seizoensgebonden en ongecompliceerde gerechten gemaakt met ingrediënten uit eigen groente en fruittuin. Het restaurant beschikt over een elegante Private Dining Room die uitermate geschikt is voor kleinere gezelschappen. Harry’s staat voor ongedwongen eten en drinken in een informele en dynamische setting.
Een foto van restaurant Onglet
4.8
Buitengewoon(871)
€€€€
• Modern Europees • Maastricht
Vandaag 7 keer gereserveerd
Eten in de Slagerij! Restaurant Onglet is gevestigd in de oude werkplaats van de slager, gelegen achter de slagerswinkel.In een comfortabele sfeer serveert chef Alan Oostrom verfijnde gerechten waarin het dier belangrijk is, dit alles met zicht op de 16 meter lange open keuken.
Een foto van restaurant Founders Bar
4.6
Buitengewoon(5)
€€€
• Bar/Lounge/Flesverkoop • Maastricht
Vandaag 1 keer gereserveerd
A place that breathes heritage and pays tribute to the founders of the hotel. The Founders Bar belongs to the great tradition of hotel bars that became famous in London and Paris during the 1920s. The intimate seating arranged over four different rooms add to the conviviality of a drawing room. The Founders Bar serves a wide range of classic cocktails and spirits, snacks and a modest dinner menu.Open from Tuesday through Saturday between 05.00 PM – 01.00 AM
Een foto van restaurant Gezondheidscentrum Bemelen
€€€€
• Café • Bemelen
Gezondheidscentrum Bemelen is prachtig, landelijk gelegen in de kern van Bemelen. Vanuit het centrum heeft u een mooi uitzicht op de bijzondere natuur die het gebouw omringt. Hierdoor is het bezoek aan deze behandelings- en trainingslocatie niet alleen gericht op zorg, maar kunt u er ook genieten van weldadige rust en ontspanning. In onze wachtkamer/ cafetaria kunt u van een drankje genieten - vanzelfsprekend ook mantelzorgers en familieleden die er de voorkeur aan geven om tijdens de behandeling van de patiënt in het centrum te wachten.
Een foto van restaurant Brasserie Mijn Streek
4.5
Geweldig(782)
€€€€
• Bistro • Heerlen
Vandaag 13 keer gereserveerd
Brasserie Mijn Streek is een ontmoetingsplek voor iedereen, waar lekker eten en ontspannen centraal staat. Wij werken bij voorkeur met producten uit onze eigen streek, houden ons aan het ritme van de seizoenen en waar mogelijk gebruiken wij biologische producten. Brasserie Mijn Streek is gelegen op de hoogste restaurant locatie van Heerlen, de vijfde etage van het Glaspaleis! In een gezellige en informele sfeer kunt u genieten van een hapje, salade, menu of alleen een drankje. Alles met het mooiste uitzicht van Heerlen.

OpenTable verkennen

  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
Copyright © 2022 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 700, San Francisco CA 94104 - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logoPriceline-logoKAYAK-logoAgoda-logoRentalcars-logoOpenTable-logo