Enable JavaScript to run this app.
Naar de hoofdcontent
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Nederland
  3. Amsterdam

Beste Cocktailbar restaurants in Rivierenbuurt

Prijs

2 restaurants beschikbaar in de buurt

Een foto van restaurant Ruby Emma Hotel & Bar
3.8
Uitstekend(5)
Prijs: gemiddeld
• Cocktail Bar • Amsterdam-Zuid
Vandaag 1 keer gereserveerd
Ruby Emma gelegen op de begaande grond van het hotel is geinspireerd door de geschiedenis van de buurt. Door wind aangedreven gadgets en met de hand opgewonden machines tot door pedalen en aardappelen aangedreven contrapties, de bar gonst van de alternatieve energie. En wat de stijl betreft, hebben we een voorbeeld genomen aan de jaren 60, toen windenergie in Amsterdam een nieuwe vlucht nam. Mid-century modern en tweedehands stukken in heldere, frisse tinten laten natuurlijke materialen en de schoonheid van hergebruik en recycling zien. Het is een inspirerende ruimte waar mensen samenkomen om sterke verhalen en grootse plannen te delen, een opkomende band te zien of gewoon te ontspannen met een vakkundig geschudde cocktail.Zoek een fauteuil in een gezellig hoekje, pak een tafel of strijk neer aan de bar - onze ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat iedereen een comfortabele plek heeft.
Een foto van restaurant PRESSROOM - INK Hotel
4.4
Geweldig(18)
Prijs: duur
• Cocktail Bar • Binnenstad/Burgwallen
Vandaag 2 keer gereserveerd
PRESSROOM Amsterdam is een restaurant met een verhaal in hartje Amsterdam. Het eerste hoofdstuk werd geschreven in 1904 toen ons gebouw de basis werd van de Nederlandse krant “De Tijd”.Met een geschiedenis zoals deze, is het geen verrassing dat PRESSROOM nog steeds dé plek is waar verhalen geschreven worden. PRESSROOM Amsterdam wordt ervaren als een restaurant met een fijne en persoonlijke sfeer. In 2023, heeft PRESSROOM drie prestigieuze awards gewonnen met betrekking tot de cuisine en het design van het restaurant. Het restaurant verwelkomt gasten voor ontbijt, lunch en diner en het menu bestaat uit klassiekers, gemaakt van lokale producten en zalige smaken die samenkomen tot perfecte combinaties.
  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Impressum
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
  • Cookievoorkeuren
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logo
Priceline-logo
KAYAK-logo
Agoda-logo
OpenTable-logo