Enable JavaScript to run this app.
Naar de hoofdcontent
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Nederland
  3. Overijssel

Beste fine dining-restaurants in Hengelo

Ontdek de beste restaurants in Hengelo

Ontdek plekken die je niet mag missen, nieuwe restaurants en verborgen pareltjes.

Prijs
Keuken
Regio
Wijken
Eetopties
Zitplaatsen
Toegankelijkheid

2 restaurants beschikbaar in de buurt

Hoe worden uitgelichte resultaten ingedeeld

Een foto van restaurant Grand Cafe Restaurant 1e klas
3.9
Uitstekend(28)
Prijs: gemiddeld
• Frans • De Wallen
Experience the grandeur of the past at Grand Café Restaurant 1e Klas. This surprising historic restaurant, dating from 1885 is located on platform 2B Amsterdam Central Station. The Central Station and restaurant 1e Klas is designed by famous architect Pierre Cuypers who also designed the Rijksmuseum. The old waiting rooms in Grand Café Restaurant 1e Klas were fully renovated and kept intact for the public to enjoy. You can still experience the old (waiting) times of the past and eat and drink in the same atmosphere as the Rijksmuseum. Rewarded as best train station restaurant according to the British daily newspaper the Guardian: 1ste place in the European top 10 Best Station Restaurants.Grand Café Restaurant 1e Klas and the 1e Klas Heineken Bar are freely accessible, without having to use a OV-chipkaart. This recently restored, monumental entrance can be reached using a staircase to the right of the central hall in the station. We are looking forward to your visit!
Een foto van restaurant De Compagnon
4.6
Buitengewoon(13)
Prijs: duur
• Frans • De Wallen
De Compagnon in Amsterdam is een knus en warm restaurant dat alles in het werk stelt om de gerechten zo veel mogelijk te bereiden met de meest verse en vooral biologische ingrediënten. Op het menu van de Compagnon staan smakelijke voorgerechten, zoals De huis gerookte zalm met puree van kikkererwten en crème fraîche met tandoori of Duivenborst met Coppa, saus van ganzenlever en macadamia. Een paar voorbeelden van de heerlijke hoofdgerechten, Côte de Boeuf met een saus van gepofte knoflook, de Vangst van de dag met truffel diverse groentes en truffelsaus of Parelhoen met romige Madeira saus. Alle gerechten worden prachtig gepresenteerd en met liefde bereid.Ter afsluiting van je culinaire ervaring bij De Compagnon kun je kiezen voor een fris en zoet dessert Sushi met mango met schuim van limoenblad, cocos limoen sorbet en chutney van mango.

Ontdek OpenTable

  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Impressum
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
  • Cookievoorkeuren
Copyright © 2025 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logo
Priceline-logo
KAYAK-logo
Agoda-logo
OpenTable-logo