Mama Makan brengt authentieke Indonesische gerechten, geïnspireerd door de sterke banden tussen Nederland en Indonesië, die nog steeds voortleven in de Plantagebuurt. Ontdek en geniet van verrukkelijke traditionele Indonesische gerechten of proef onze kenmerkende rijsttafel, vergezeld door opvallende cocktails geïnspireerd door specerijen, kruiden en planten uit Zuidoost-Azië.Kom en probeer Mama’s eten, "Selamat Makan!"
Are you a real lover of the French cuisine? Come lunch, dine or drink after your meetings at Bleu, the little culinary brother of steak restaurant Black and Blue. Discover the classic French cuisine with a signature twist of chef de cuisine. Expect high quality food classics like steak tartare, foie gras, juicy cote de boeufs, creme brulee and tasty profiteroles. Vive la France in the vibrant city centre of beautiful Amsterdam. Sit back, relax and let the staff serve you - with a personlized flair.
Restaurant Ambassade biedt ontbijt, lunch en diner en is gespecialiseerd in Franse gerechten. Kies à la carte voor heerlijke gerechten of probeer het chefs menu van 3 gangen. Je kunt er ook genieten van een brede selectie aan cocktails, wijnen en champagnes.Bij Restaurant Ambassade geniet je van een stijlvolle, hedendaagse inrichting en uitstekende service. Dankzij de schitterende kroonluchters, comfortabele banken, een bibliotheekruimte en overal elegante Cobra kunstwerken is de sfeer ongeëvenaard. De grote ramen bieden veel natuurlijke lichtinval en kijken uit op de Herengracht. A bientot!
De oer-Hollandse gezelligheid betekent in landen rond de Middellandse Zee ‘samen zijn’. De tijd nemen voor elkaar rond een tafel vol kleine gerechtjes en genieten van een glas wijn. Ieder besteld gemiddeld 3 á 4 gerechtjes per persoon waarna alles wat op tafel staat gezellig samen wordt gedeeld.
Onze chefkok struint de markt af op zoek naar seizoensproducten en combineert graag streekproducten met mediterrane kruiden. Bij Jottum wordt bij voorkeur gekookt met biologische, fairtrade en dagverse producten.
With a surname that means “fisherman’, Fons de Visscher opened his first fish shop in Helmond in 1984, beloved by locals from afar. The first Seafood Bar he opened in 2012 on the Van Baerlestraat, Amsterdam, which, along with his son and daughter, grew into an iconic fish restaurant known for its long lines.Our fish restaurant is renowned for its outstanding quality and service. Whether you’re in the mood for a light lunch or a full meal, The Seafood Bar is the place to be. Offering a wide variety of seafood dishes prepared with the freshest ingredients, we strive to provide the best culinary experience in a cosy ambience.