Enable JavaScript to run this app.
Naar de hoofdcontent
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Verenigde Staten
  3. Washington, D.C.-gebied

Reserveer een plekje, stop de verspreiding.

Terwijl we er allemaal aan werken om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, telt elk contact. Veel winkels beperken daarom het aantal mensen dat tegelijkertijd mag binnenkomen. Daarom werkt OpenTable samen met deelnemende winkels om u te helpen de resulterende fysieke wachtrijen te vermijden en contact op twee manieren te beperken:1. Gereserveerde winkeltijden: net zoals bij het reserveren van een tafel in een restaurant, kunt u een tijd reserveren om een winkel te bezoeken.2. Online wachtlijsten: in plaats van een fysieke rij om een winkel te bezoeken, gebruikt u uw telefoon om u aan te sluiten bij een online wachtlijst. U kunt wachten op een plek weg van de drukte.Gereserveerde winkeltijden worden toegepast. Ze komen binnenkort naar winkels bij u in de buurt.Voedsel en de gemeenschap zijn belangrijker dan ooit. Laten we samenwerken om ze beide veilig te houden.

Mobiele telefoon met sterren
Mobiele telefoon met sterren

Bij een winkel met een online wachtlijst?

Voer de code van de winkel in, deze wordt bij de ingang weergegeven, om op de wachtlijst te komen. U ontvangt een sms wanneer het uw beurt is om te winkelen.

Beheer uw winkeltijden met onze app

Download de OpenTable-app op uw telefoon of tablet.

App downloaden voor ios.App downloaden voor android.

Bied gereserveerde tijden bij uw bedrijf

Als u eigenaar bent van een bedrijf, kunt u nu OpenTable gebruiken om mensen tijden te laten reserveren om te winkelen of uw bedrijf te bezoeken.

  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
  • Cookievoorkeuren
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logo
Priceline-logo
KAYAK-logo
Agoda-logo
Rentalcars-logo
OpenTable-logo