OpenTable, Inc. en haar dochtermaatschappijen (gezamenlijk aangeduid als "wij", "onze" of "ons") verlenen diensten in veel verschillende landen. Zoals nader omschreven in ons Privacybeleid (het "Beleid"), treedt OpenTable op als verantwoordelijke voor bepaalde persoonsgegevens van gebruikers van websites, applicaties en overige online diensten van OpenTable (hierna individueel aangeduid als "u") en als bewerker van overige persoonsgegevens. Wanneer wij optreden als verantwoordelijke van uw persoonsgegevens, is het afhankelijk van het land waarin u woont welke specifieke OpenTable entiteit de verantwoordelijke is.

 • Als u woonachtig bent in de Verenigde Staten, Canada of Mexico of in een land dat niet hierna is genoemd, is de verantwoordelijke in verband met uw gegevens en uw dienstverlener: OpenTable, Inc., 1 Montgomery St., Suite 700, San Francisco, CA 94104 USA. 
 • Anderszins is de verantwoordelijke in verband met uw persoonsgegevens en uw serviceprovider als volgt:
  • Inwoners van het Verenigd Koninkrijk, Ierland en overige lidstaten van de Europese Unie (uitgezonderd Duitsland) en deVerenigde Arabische Emiraten. OpenTable International Limited, een vennootschap naar Engels recht, statutair gevestigd te Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH, Verenigd Koninkrijk.
  • Inwoners van Japan. OpenTable Kabushiki Kaisha, een vennootschap naar Japans recht, statutair gevestigd te 3-59-4 Sendagaya, Shibuya-ku, Tokyo, 151-0051, Japan.
  • Inwoners van Duitsland, Hong Kong, Singapore en Thailand. OpenTable GmbH, Zeil 109, Frankfurt 60313, Duitsland.

   Tel.: +49 (0) 69 130 14 87 0 Fax: +49 (0) 69 2 55 77 66 5

   E-Mail: gastservice@opentable.de

   Ingeschreven in Amtsgericht Frankfurt am Main, HRB 81051

   MwSt.-Identifikationsnummer: DE 257156266

   Geschäftsführer en gemachtigde vertegenwoordigers: Steve Hafner, Peer Bueller; zelfde adres als OpenTable Germany

   Rechtsvorm: GmbH

  • Inwoners van Australië. Analytical Systems Pty Ltd, handelend onder de naam OpenTable Australia. ABN 82 006 137 908, Corporate One – Bell City, Level 5, 84 Hotham Street, Preston, Victoria 3072, Australië.

Elk van de hierboven genoemde entiteiten is een dochtermaatschappij van OpenTable, Inc., een vennootschap naar het recht van de staat Delaware, en alle gegevens die een van deze dochtermaatschappijen over u verzamelt, worden gezamenlijk gebruikt met OpenTable, Inc. voor de doeleinden zoals in het Beleid omschreven of zoals op onze Sites aan u bekendgemaakt, of anderszins in verband met onze dienstverlening. De hierboven genoemde verantwoordelijke is verantwoordelijk voor de administratie van zulke persoonsgegevens, met inachtneming van het gezamenlijke gebruik met OpenTable, Inc. (bijvoorbeeld het in ontvangst nemen van en reageren op verzoeken om informatie en klachten).