Enable JavaScript to run this app.
Naar hoofdinhoud gaan
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Nederland
  3. Amsterdam

Restaurants in Watergraafsmeer

Gratis reserveren

Trakteer uw smaakpapillen: ontdek restaurants in Watergraafsmeer

Door gasten bekroonde restaurants in Watergraafsmeer

De beste restaurants in Watergraafsmeer op basis van duizenden recensies door OpenTable-leden
De beste restaurants in Watergraafsmeer op basis van duizenden recensies door OpenTable-leden
Een foto van restaurant MOJO
€€€€
• Europees • Watergraafsmeer
Mojo Japanese Kitchen is gespecialiseerd in de Aziatische keuken en serveert kleine porties, die smaakvol gegarneerd zijn met verse kruiden en groente en worden aangeboden op porseleinen serviesgoed. Op het menu staan naast een verscheidenheid aan sushi-gerechten ook lamskoteletten, eendenborst en gebakken banaan. Mojo Japanese Kitchen heeft ook een full-service bar met een brede selectie aan sake, bier, wijn en Japanse cocktails. Dit restaurant is geopend voor zoals lunch als diner. Mojo Japanese Kitchen heeft een modern en ultra-chique interieur met kroonluchters in vogelkooien, hangende planken en verse bloemstukken. Ook de buitenkant van het restaurant heeft een Aziatisch thema, met een verborgen dak en feestverlichting.
Een foto van restaurant Rijsel
€€€€
• Frans • Watergraafsmeer
Rijssel is een leuk, speels en Frans restaurant met een lichte en luchtige sfeer. De muren zijn wit, het plafond is hoog. De decoratie wordt gevormd door ingrediënten. Verder is er een open keuken aanwezig waar je het getalenteerde personeel kunt zien zwoegen. Franse restaurants staan bekend als opgeprikt of duur, maar Rijssel maakt korte metten met deze vooroordelen. Hier kun je comfortabel dineren tegen een betaalbare prijs. Eenmaal binnen ontdek je pas wat er op het menu staat want dat wisselt per seizoen. Of de chef-koks besluiten spontaan iets nieuws voor te schotelen. Populaire gerechten uit het verleden waren bijvoorbeeld geroosterde kwartel, steak tartaar en lichtgebraden zeecoquilles.
Een foto van restaurant The Lobby Fizeaustraat
4.7
Buitengewoon(3)
€€€€
• Europees • Watergraafsmeer
Stil je honger bij The Lobby Fizeaustraat, dat is geopend voor ontbijt, lunch en diner. In deze eetgelegenheid zijn een café, restaurant en bar samengebracht in een ontspannen industriële ruimte. In het restaurant wordt een seizoensgebonden menu gevoerd, dat bestaat uit heerlijke voorgerechten en bourgondische hoofdgerechten, zoals hamburgers, pasta en steak tartaar. The Lobby Fizeaustraat is gevestigd op de begane grond van het Hotel V Fizeaustraat en is een ideale plek voor diverse gelegenheden, van een rustig lunchhapje tot cocktails later op de avond. In het café wordt de hele dag door een ontbijtmenu geserveerd met kleine gerechten zoals wentelteefjes, eggs benedict en ganzenleverpaté. Tijdens de salade wordt het laatste nieuws uit de buurt uitgewisseld. Voor drank is de keuze uit onder andere verse sappen, frisdrank, wijn, bier, cocktails en champagne. The Lobby Fizeaustraat is elke dag geopend.

OpenTable verkennen

  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
Copyright © 2022 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 700, San Francisco CA 94104 - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logoPriceline-logoKAYAK-logoAgoda-logoRentalcars-logoOpenTable-logo