Enable JavaScript to run this app.
Naar hoofdinhoud gaan
OpenTable-logo
  1. Startpagina
  2. Nederland
  3. Amsterdam

Staatsliedenbuurt restaurants

Gratis reserveren

Snelzoeken:
Reserveer een experience
Alle 510 restaurants in Amsterdam

Nu beschikbaar voor lunch

Alle weergeven

Bezorging Italiaans eten

Alle weergeven

Buiten eten

Alle weergeven

Nieuw bij OpenTable

Alle weergeven

Laat het bezorgen

Alle weergeven

Trakteer uw smaakpapillen: ontdek restaurants in Staatsliedenbuurt

Door gasten bekroonde restaurants in Staatsliedenbuurt

De beste restaurants in Staatsliedenbuurt op basis van duizenden recensies door OpenTable-leden
De beste restaurants in Staatsliedenbuurt op basis van duizenden recensies door OpenTable-leden
Een foto van restaurant JUN Indonesian Cuisine
€€€€
• Indonesisch • Staatsliedenbuurt
JUN Indonesian Cuisine is een populair restaurant in Amsterdam. De lichte en luchtige eetzaal biedt grote ramen, witte muren, veel zitplaatsen, een fraaie hardhouten vloer en stijlvolle kroonluchters. De muren zijn voorzien van kleurrijke kunstwerken en vaste verlichting. Je kunt ook buiten dineren op de kleine patio aan de straat. In JUN Indonesian Cuisine worden een vast menu met 3-gangenmaaltijden aangeboden en à la cartegerechten. Je kunt je bijvoorbeeld tegoed doen aan zeebaarsfilet in West-Sumatraanse saus, gefrituurde groenteloempia's, tofu in gele saus, malse biefstuk in Sumatraanse saus en lamssaté met sojasaus en rode ui.
Een foto van restaurant Morgan and Mees
€€€€
• Europees • Staatsliedenbuurt
Morgan & Mees is een restaurant met een Europese stijl en gelegen in de Staatsliedenbuurt. Dit restaurant is gevestigd in een hotel met zowel een schitterende architectuur als elegante sfeer en dat geldt zeker ook voor de eetzaal. Allerlei kunstwerken staan hier in rekken en hangen aan de muren, wat deze plek een uniek en levendig gevoel geeft. De minimalistische benadering van Morgan & Mees werkt perfect in de eetzaal en maakt het restaurant zo aantrekkelijk. De keuken van Morgan & Mees bevat de populaire stijlen vanuit het hele continent. De maaltijdservice is de hele dag beschikbaar, ook met snacks en drankjes voor als je van kleinere hapjes en versnaperingen houdt. Je kunt zelf een speciaal 3-gangengerecht uitkiezen of een smoothie naar keuze bestellen met toevoegingen.
Een foto van restaurant Mossel en Gin
€€€€
• Nederlandse • Staatsliedenbuurt
Mossel en Gin is een restaurant en een bar met gin-specials, met zoveel gin-variaties dat het zelfs in de naam terugkomt. Er zijn 3 menu's om uit te kiezen; een menu met maaltijden, een drankenkaart en een ginmenu. Je kunt er gewoon binnenlopen, maar dat wordt niet aangeraden omdat er meestal geen tafel meer vrij is op het laatste moment. Als je Mossel en Gin wilt bezoeken, dan wend je je tot de website om vooraf een tafel te reserveren. Wat er voornamelijk op het menu staat, spreekt voor zich. Naast het mosselmenu zijn er diverse andere mosselmenu's verkrijgbaar. Of je doet je tegoed aan vis en andere schaal- en schelpdieren, zoals gegrilde inktvis, ceviche taco's en kreeftkroketten.

OpenTable verkennen

  • Privacybeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Cookies en op interesse gebaseerde advertenties
Copyright © 2022 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 700, San Francisco CA 94104 - Alle rechten voorbehouden.
OpenTable is deel van Booking Holdings, de wereldleider in online reizen en gerelateerde diensten.
Booking-logoPriceline-logoKAYAK-logoAgoda-logoRentalcars-logoOpenTable-logo